Resetta larmpanelen

Gör såhär om du skall koppla bort en larmpanel från ett larm för att ansluta den till ett annat (tex flytta den från larmet hemma till larmet i sommarstugan, eller om du fått centralenheten utbytt).
  1. Öppna surfplattans inställningar

2. Radera Gardio-appens data
    Scrolla ned till Appar, leta upp Gardio-appen i listan till höger. Klicka på den och välj sedan "Rensa data".
  3. Ta bort det gamla ditt wifi-nätet från panelen
    Gå till Inställningar igen, välj Wi-Fi och leta upp den gamla centralenhetens wifinät i listan till höger- Det heter något med åtta siffror och bokstäver, typ ' 3ddh74uh', klicka på det och välj Glöm.

Nu är panelen helt rensad, och kan anslutas till ett annat larm.
  4. Para panelen med den nya centralenheten
    Klicka på Gardio-ikonen för att starta Gardio-appen och följ instruktionerna på skärmen för att para den med larmet.